cinemaXP

усещане за кино

Btw

without comments

Напоследък не пиша поради лични причини, даже и нищо не гледам. Последните заглавия, които ме впечатлиха и мога спокойно да ги препоръчам, бяха „Up In The Air“ и „Bright Star“. Да кажем, че съм в предстартова почивка, тъй като събота сутринта заминавам за Ротердам по покана на същия фестивал, за който писах в началото на 2009. За разлика от миналата година, сега ми предложиха само 3 нощувки, а аз ще си платя още 2, така че имам 5 дни, за да изгледам към двайсетина запланувани филма. Определено опитът от четири международни фестивала вече си казва думата и смятам, че коефициентът ми на полезно действие сега ще бъде доста по-висок.

Иначе предлагам на вашето внимание три неща, които са предназначени за различна аудитория, но вярвам, че все някой прекликващ може да се заинтересува:

* Ако се прежалите да гледате „Когато си в Рим“ и се чудите защо сте си го причинили, поне може да спечелите тридневна екскурзия до Рим. За целта трябва да си регистирате билета на сайта на Форум Филм България.

* Нещо се е случило с екипа на София Филм Фест и започнаха да пускат подробна информация за предстоящото издание повече от месец преди началната дата на събитието! Ако се вярва на този press release, тази година най-накрая ни очаква достойна селекция.

* Във флайера по-долу подчертавам думата „филми“. Някои от тези пичове ги познавам лично и са много готини, а доколкото разбрах, на миналогодишното събиране е имало и стрийптизьорка.

Written by admin

януари 29th, 2010 at 12:15 am

Posted in новини

Leave a Reply