cinemaXP

усещане за кино

Торент премиера: „Кечистът“

with one comment

„Кечистът“ е шанс да отмием празничната тъпота, която ни залива от телевизионния екран и да си припомним какво означава смислено кино. Тъй като този филм е есе върху клишетата, обикновено за него също се пише с клишета – например как Дарън Аронофски си е продал задника на холивудските студия, или как Мики Рурк e Randy The Ram, или пък как финалът бил прекалено „софистициран“.

Със сигурност „Кечистът“ е нещо много различно от всичко, което е правил Дарън Аронофски досега. Явно крайният резултат е толкова несмилаем за масовата публика, че филмът е с лимитирано разпространение в САЩ, а в Европа ще се появи чак януари / февруари. Който го е изпуснал на нашата Киномания, май ще трябва да запали свещичка за здравето на торентите, защото според Box Office Mojo кинопремира у нас изобщо не се очаква.

Надявам се, че следващата година ще ни донесе повече подобни филми и че също така ще можем да ги видим на голям, дигитален, а защо не и 3D екран!

Written by admin

декември 31st, 2008 at 1:06 pm

Posted in micro

One Response to 'Торент премиера: „Кечистът“'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Торент премиера: „Кечистът“'.

  1. Не че е несмилаем, просто е такава досада клиширана, че няма накъде. След като видях циците на Marisa Tomei, която очевидно съвсем го е закъсала милата, вече нямаше за какво да го гледам този филм, та го затрих.
    Следващия филм за остаряло минало величие, със здравословни и финансови проблеми, на което му е поднесен един последен шанс да блесне, изобщо няма да го свалям.

    Anton

    15 апр. 09 at 7:04

Leave a Reply